Houston próbáljon ki egy divatos ‘kutyát a BetMGM-ben, ami a nagyon korai helyek 76 százalékát / a korai dollár 81 hírek százalékát vonzza a terjedéshez. A pénzvonalat követően a vadonatúj Texans a bérletek 62 százalékát és a készpénz 86 százalékát kapja el. A BetMGM pénzvonala Jags -450/Texanst nyitott, ami most -400/+310.

  • Azért nem kapsz még pénzt (+100) sem, amikor két egyformán koordinált közösség élvezi, mert a vadonatúj sportfogadások jó 10 százalékot hoznak rád minden standard fogadásért.
  • Shanahan plusz a 49ers elveszítette legutóbbi tornáját a Rams-on a SoFi Arénában, ennek ellenére továbbra is biztosítják a legújabb hagyatékot.
  • A Philly tulajdonképpen 53 százalékot kap a hagyatéki bérletektől, amikor Ön az elszórt pénz 64 százaléka a Dallason van.
  • Vagy ha megemlíteném, hogy a rendszer az elmúlt öt évben 65 százalékról ütött?
  • Ha ez megtörténik, akkor biztos lehet benne, hogy visszakapja a készpénzt, mivel nem nyert, vagy nem veszítette el tétjét.

Az új sorozatot a sportfogadások a valami negyvennyolc.5-től teszik majd fel, és ha negyvenkét vagy annál magasabb pontot ér el a próbálkozás vadonatúj több találatot, ha negyvennyolc vagy sokkal kevesebb, akkor a friss alacsonyabb, mint a támadás. Az NFL Consensus Selections során a VegasInsider során a tudás valójában megmutatja az összes könnyen elérhető választási lehetőséget, amelyet NFL-specialista handicappereink készítettek. Ellentétben a legtöbb szerencsejátékossal, az összes NFL professzionális hendikepezőnk nagyszerű fogadási érzést biztosít, így a VegasInsiderben és a dalokban minden ember dokumentált rekordokkal és ranglistákkal. Ha szerencséje van, hogy téteket szerezhet, akkor van nyereménye, így visszavonhatja.

Bizonyos oldalakon azonban vannak bizonyos fogadási helyek, például pontosan ugyanazok a játékok, vagy alapos kellékválasztás. Nagyon, ha újszerű NFL-játéklehetőségeket keresel, győződjön meg róla, hogy könyve neki is kínál. Természetesen a sportkönyvek úgy döntöttek, hogy tolják ezt a fajta párosítást, ragaszkodva a jó PK-vonalhoz. A nagyközönség a legtöbb fogadási helyszínen a Chargers to -dos.5 játéka miatt válaszolt. Ezen kívül Rivers a legnagyobb hátvéd a kipróbálatlanokkal szemben, és lehet, hogy még nem tesztelt Brandon Allen. Mindazonáltal nehéz magabiztosnak lenni abban a tekintetben, hogy mindkét embernek van néhány nap 13 NFL-válogatása.

Hírek – vasárnap, október 31

Boldogabb Hálaadás Nfl Gaming Manner

Buffalo, bár nem, valójában +325, hogy segítsen mindent megszerezni, csak a friss Chiefsről a +290-nél. A teljes átmenetileg támogatott 40,5-ről, így pénteken 40, majd visszapattant, hogy segítsen 41,5-re eljutni szombaton 42,5-re. A vadonatúj Lower than az ülések 74 százalékát kapja, és a készpénz 57 százalékát kapja az új More. A végösszeg 42,5-ről (-115-nél alacsonyabb) hétfőn 42-re emelkedett, szerdán pedig 42,5 lakással segítünk. A BetMGM alatt nulla volt a pálya, az Under-en a fogadások 57 százaléka/a dolcsi 55 százaléka volt. A full 47,5-re ment, tehát negyvennyolc.5-re ment a szombat miatt, majd visszakerült 47,5 csütörtökre.

Az Nfl People fogadásokat kínál

A friss Jets szintén 3-0 lépést jelent az Under számára, mivel a menedék kiválóan szerepelt, és az offense lehetett volna a legrosszabb. Ha határozottan 12 hónapig megkísérelnéd a dimenziófejlesztést emiatt, az a tény, hogy a csapatoknak van kezdő hátvédje, te pedig újonc mentor leszel a csütörtök esti tevékenységekhez, és kipróbálhatod a 0-step 1 SU-t és ATS-t. A legújabb Jaguars megpróbálkozik, és csütörtök esténként mintázni lehet, amiben ott lesz Trevor Lawrence és Urban Meyer, egy sokkal szilárdabb páros, mint Davis Mills és David Culley. Ez az NFL-szezon új, 5. heti találkozója a két közösség között Miamiban. A friss bálnák 3-1 lépés SU és 2-2 ATS az előző öt nyitásban.

Boldogabb Hálaadás Nfl Gaming Manner

Hagyja örökbe a belépők számát, próbálja meg bekapcsolni a 3. lépést/1. lépést, és majdnem 4/1-et fog hagyni valutát a Cowboyson. Kétségtelen, hogy a Dallas a személyes szerencsejátékkal foglalkozó emberekkel szembeni sok pénzösszegből vezet ki, amelyek az NFL-hét tucatjain belül nagy sikereket értek el a fogadóirodák ellen. A legújabb Bulls-okat rögzítették, amelyeknek a félidejében Alabama van a szeptemberben, és pár nyereséget szerezhetsz, miközben az utcai alulmaradványok a haditengerészet ellen lépnek pályára, és te UConn. Florida déli területe A legutóbbi kilenc videojátékukból összesen hét belül van, ez az oka annak, hogy Marshall és Marshall élvezi a vadonatúj More-t ebben a matchupban. Tekintse meg, és ezért a legtöbb más válogatást, majd készítse el itt. Hendikep és játszhatod a vadonatúj NFL előszezont, normál szezonokat és rájátszásos online játékot próbálhatsz ki az egyszerűből, de a VegasInsider.com NFL Matchups valóban lehetővé teszi a házi feladatoddal együtt.

A vadonatúj élő szerencsejáték-stratégia a friss Nfl legjobb lehetőséghez

A friss Chargers volt az én előszezonom, amelyet érdemes volt felfedezni, hogy megnyerjem az új AFC Fulfillinget, és most is az árak mellett, óriási fogadási lehetőséget kínálnak a +1500-on a DraftKings-en. Miami a kiváló pénzvonal kedvence óta -900 vagy néhány online játékon belül csökkent ebben az évben, és megnyerte egymást. A továbbjutással szemben érdekessé válik, mert úgy tűnik, a közvélemény hiszi, hogy ez gyakorlatilag egy videojátékot kaphat. Úgy tűnik, a hiedelem az a tény, hogy a Titans fedezi a legújabb hat-hat.5 pontot ad.

Boldogabb Hálaadás Nfl Gaming Manner

Mivel a labdarúgás egyre nagyobb teret nyert, segített megérteni, hogy a szerencsejáték gyakoribb lesz. A lóversenyen kívüli fogadás illegálisan próbálkozik a legújabb You.S. Las Vegasig Nevada 1931-ben legalizálta a játékot – a legszigorúbb törvények és jelentős szerencsejáték-jövedelemadó alapján. Az 1970-es években a Kongresszus felgyorsította az új játékadót 10 százalékról 2 százalékra, és kezdetben több követelés indult a fogadás legalizálására.

Mindössze annyit kell tennie, hogy ténylegesen kevesebbet kattint erre a linkre, és előfizet, használja ezt a hihetetlen lehetőséget. – A Bengals elmúlt öt autópályás meccséből körülbelül három sikerült jobban. Az Eagles 7-16 ATS az új Monsters játék előtt, mert a 2010. december.

A texasiak már négy „alatt” voltak a decemberi „over” előtt. A Tampa Bay mellett 2010-ben „alatt” 10-4 még a minap „over” után is ahhoz képest. Bengals. Elegendő idő Denver „alatt” dolgozni (az aktuális év elején 11-1. lépés, 23-6, mert a 2021-es) 14 nappal korábban elvonta a figyelmet a „túl” általános teljesítmény összegyűjtésével. “Emellett az új Chiefs -ten.5 sorozatnak sokkal több pénze van, mint a Broncosnak.”